Beneficiază de un CADOU

Primește CADOU o lecție demo gratuită, online, adaptată nivelului tau de cunoștințe.


Termeni, condiții și protecția datelor personale

1. Dreptul de proprietate asupra Mărcilor și conținutului website-ului

Vă mulţumim pentru accesarea site-ului www.iels.ro. Acest website a fost dezvoltat de S.C. Birou Traduceri S.R.L. pentru a constitui o sursă generală de informare. Toate drepturile website-ului www.iels.ro aparţin S.C. Birou Traduceri S.R.L., cu sediul în Str. Kiseleff nr. 66, apart. 8, Drobeta Turnu Severin, Mehedinți, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J25/100/2004, cod fiscal 16171198, cont RO12 BTRL 0410 1202 S471 15XX, deschis la Banca Transilvania, denumită în continuare Societatea.

Toate drepturile website-ului www.iels.ro sunt protejate prin legislația română în vigoare cu privire la drepturile de autor și alte drepturi conexe. În situația în care considerați că un anumit conținut din site-ul www.iels.ro încalcă drepturile dvs. de proprietate intelectuală sau alte drepturi personale, vă rugăm să ne sesizați la office@iels.ro pentru a investiga acest aspect și a acționa în conformitate cu legislatia în vigoare.

Niciun conținut aflat pe www.iels.ro nu poate fi folosit, copiat, reprodus sau distribuit fără a avea în prealabil acordul scris al Birou Traduceri SRL. Societatea își rezervă dreptul ca oricând să modifice, să adauge sau să elimine părți din conținutul aflat pe www.iels.ro. / Tel: (+40) 726 343 936 / Email: office@iels.ro.

2. Acceptarea termenilor şi condiţiilor

Prin accesarea www.iels.ro, a materialelor și informațiilor prezentate, confirmați automat că ați citit, înțeles, acceptat și agreat în totalitate termenii și condițiile de utilizare ale site-ului. Website-ul www.iels.ro poate conţine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website.

Societatea îşi rezervă dreptul de a modifica termenii şi condiţiile de utilizare a website-ului www.iels.ro fără notificare prealabilă, orice modificare producând efecte începând cu momentul postării pe site. Accesând secțiunea „Termeni şi Condiţii” puteţi consulta cea mai recentă versiune a acestora.

3. Acces şi folosire website www.iels.ro

Prin termenul „utilizator” se înţelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa acest site.

Accesul pe site-ul www.iels.ro se face gratuit. Scopul site-ului este să îi informeze şi să îi ajute pe utilizatori să găsească cât mai uşor, structurat şi rapid informaţiile necesare. De asemenea, site-ul www.iels.ro oferă utilizatorilor, prin intermediul informaţiilor de contact afişate public, posibilitatea de a se înscrie la cursurile furnizate de Societate.

În calitate de utilizator, sunteţi de acord să nu folosiţi nici un program, aplicaţie sau orice alt mijloc de accesare automată a website-ului, în vederea spamming-ului, furtului de date, modificării sau alterării website-ului. Sunteţi singurul răspunzător pentru activitatea desfăşurată pe acest website.

Prin completarea formularelor de înregistrare online, sunteți de acord ca datele personale pe care le completați să intre în baza de date a Societății și să primiți mesaje cu privire la proiecte, cursuri, servicii, campanii promoționale, concursuri sau orice alte acțiuni ale asociației.

Societatea prelucrează datele cu caracter personal furnizate prin intermediul formularelor din cadrul www.iels.ro conform cerințelor:

 • Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată,
 • Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice
 • Decizia nr. 200 din 14 decembrie 2015 privind stabilirea cazurilor de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru care nu este necesară notificarea, precum şi pentru modificarea şi abrogarea unor decizii.

Protecția datelor colectate de la dumneavoastră este o prioritate pentru Birou Traduceri SRL. Societatea nu va oferi datele dumneavoastră unor terți fără a vă cere consimțământul în prealabil.

4. Legea aplicabilă

Drepturile şi obligaţiile părţilor, impuse de prezentele termeni şi condiţii, precum şi toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate şi guvernate de legea română în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre soluţionare în faţa unui arbitru, iar în condiţiile în care părţile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru în termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenţa va reveni instanţelor româneşti de la sediul www.iels.ro.

5. Sugestii și reclamații

Puteți trimite întrebări, sugestii, sesizări și reclamații cu privire la conţinutul şi formatul website-ului www.iels.ro pe adresa de email office@iels.ro sau ne puteți contacta telefonic la 0726 343 936.

6. Confidențialitatea datelor personale

În data de 25 mai 2018 a intrat în vigoare şi va fi aplicat în toate statele membre ale Uniunii Europene, inclusiv în România, Regulamentul Uniunii Europene nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date („GDPR”).
În acest context, SC BIROU TRADUCERI SRL cu sediul în România, Drobeta Turnu Severin, str. Kiseleff, nr. 66, jud. Mehedinți, J25/100/2004, CUI 16171198, e-mail traduceri.legalizate@gmail.com, și-a actualizat politica privind protecţia datelor cu caracter personal. Periodic putem modifica/actualiza această politică, motiv pentru care vă rugăm să recitiți periodic informaţiile din această secţiune.
SC BIROU TRADUCERI SRL își asumă angajamentul de a asigura securitatea, integritatea și confidențialitatea deplină a tuturor și oricăror date pe care dvs. ni le-ați comunicat sau ni le veţi comunica, cum ar fi: nume, prenume, adresă, e-mail, telefon.

7. CE SUNT DATELE CU CARACTER PERSONAL?

Datele cu caracter personal sunt informații despre o persoană fizică cum ar fi nume, prenume, adresă, telefon, e-mail, un număr de identificare client, date de localizare, fotografie, un identificator online, cont bancar, preferinţe, date privind comportamentul, informaţii economice, culturale sau sociale etc.

8. CE DATE CU CARACTER PERSONAL COLECTEAZĂ SC BIROU TRADUCERI SRL şi DE CE?

SC BIROU TRADUCERI SRL prelucrează date pe care le obţine de la dvs.

8.1 DATE PERSONALE OBLIGATORII PENTRU SOLICITAREA OFERTELOR, PLASAREA COMENZILOR SAU RECRUTARE: ONLINE, PRIN COMPLETAREA FORMULARELOR DE CONTACT/DE CERERE OFERTĂ SAU DE COMANDĂ, ORI PRIN TELEFON SAU E-MAIL.
Pentru a putea prelucra şi furniza comenzile de servicii, noi vă solicităm: Numele, prenumele, numărul de telefon de contact, adresa de e-mail. Avem nevoie de aceste date pentru aspecte legate de procesarea comenzii, ca să puteţi fi contactat de către persoana responsabilă de furnizarea serviciilor, precum şi pentru a păstra legătura cu dvs. cu privire la orice alte aspecte legate de comanda/solicitarea dvs.
Este obligatoriu să ne comunicaţi adresa de e-mail în cazul în care efectuaţi comenzi/solicitări pe internet, pentru ca noi să putem trimite către dvs. detaliile/confirmarea comenzii plasate online. Prin plasarea comenzii dvs. (Consumator) şi confirmarea de către SC BIROU TRADUCERI SRL (Vânzator), se încheie un contract în baza căruia SC BIROU TRADUCERI SRL va furniza serviciile către dvs.
Dacă nu ne comunicaţi adresa de e-mail în cazul plasării comenzilor online, nu vom putea confirma comanda prin e-mail, nu se va încheia contractul şi, prin urmare, nu vom putea să o onorăm. Confirmarea comenzii va fi fi trimisă prin e-mail în cazul comenzilor plasate pe Internet.
În cazul comenzilor telefonice, confirmarea comenzii se poate face și în cadrul apelului, caz în care nu este obligatoriu să ne comunicaţi adresa de e-mail, fiind suficient doar numărul de telefon.
Noi prelucrăm toate aceste date obligatorii noi pentru a putea să ne îndeplinim obligaţiile contractuale (furnizare, procesare comandă, contactare). De asemenea, pentru a ne îndeplini obligaţii legale cum ar fi cele prevăzute de legislaţia fiscală, emitere de facturi, păstrarea facturilor, etc.
Dacă nu ne comunicaţi aceste date obligatorii, noi nu putem confirma comanda și furniza serviciile.
De asemenea, putem să vă solicităm să comunicaţi titulatura cu care să ne putem adresa dvs. cum ar fi: Doamna, Domnişoara sau Domnul sau, mai simplu, genul (feminin sau masculin). Aceste informaţii ne sunt necesare ca să ne putem adresa dvs. într-un mod adecvat.
Pentru conturile create pentru cursurile online, pe platformele utilizate de noi, vom prelucra nume de utilizator şi parola. Aceste date ne permit să vă oferim servicii de creare de cont. În măsura în care vă este acordat un număr de client, vom prelucra şi această informaţie.

8.2 DATE FACULTATIVE, PE CARE NI LE COMUNICAȚI DOAR DACĂ DORIȚI şi CARE NU INFLUENȚEAZĂ COMANDA DUMNEAVOASTRĂ DE SERVICII
Data naşterii: Doar dacă dvs. doriţi puteţi să ne comunicaţi data naşterii, pentru ca SC BIROU TRADUCERI SRL să vă poată felicita şi pregăti surprize. Nu este obligatoriu!

8.3 DATE COMUNICATE CU OCAZIA PROMOŢIILOR, OFERTELOR SPECIALE PENTRU SERVICIILE NOASTRE SAU A EVENIMENTELOR
Ori de câte ori veţi posta fotografii sau alte date, vă rugăm să aveţi în vedere politica noastră privind datele cu caracter personal şi termenii si conditiile.
În Regulamentele privind promoţiile şi ofertele noastre speciale, veți avea detalii cu privire la condiţiile de participare şi datele pe care le puteti comunica.
Nu este obligatoriu să participaţi sau să beneficiați de aceste promoții, oferte speciale, evenimente și nu este obligatoriu să comunicați/distribuiți sau postaţi astfel de date. Dvs. decideţi.

8.4 DATE ALE ALTOR PERSOANE
În eventualitatea în care doriți să recomandați persoane care să beneficieze de ofertele/promoţiile sau evenimentele noastre şi ne comunicaţi numele acestora, trebuie să vă asigurați că aveți dreptul de a ne comunica aceste date şi că persoana în cauză a fost anunţată, informată şi că este de acord, pentru ca noi să putem să prelucram acele date conform comunicărilor din materialele comerciale şi a acestei politici de prelucrare a datelor cu caracter personal.
În acest context, aveţi obligația de a vă asigura că persoana fizică respectivă cunoaşte politica noastră privind datele cu caracter personal, identitatea noastră şi cum ne poate contacta. Vă rugăm ca, înainte de a ne comunica nouă orice date cu caracter personal ale unei alte persoane, să anunţaţi persoana în cauză cu privire la intenţia dvs. şi să o îndrumaţi să citeascăprezenții termeni şi condiții, în special cu privire la drepturile pe care le are.
Amintim că date cu caracter personal sunt nume, prenume, telefon, e-mail, adresă, inclusiv fotografii şi filme.
Insistam să nu postați sau trimiteți fotografii cu alte persoane care nu au citit aceste informații şi care nu au comunicat în mod expres acordul lor.

8.5 DATE ÎNREGISTRATE PE ALTE PLATFORME
Dacă dvs. alegeţi ca prin intermediul paginii noastre de internet să vă înregistraţi pe alte platforme sau pagini de internet vă invităm să citiți cu atenție politica lor privind protecţia datelor cu caracter personal şi să nu introduceţi date personale dacă nu sunteţi de acord.

9. COMUNICĂRI COMERCIALE

Dacă solicitați/achiziţionaţi servicii furnizate de SC BIROU TRADUCERI SRL prin canalele de vânzare la distanţă, noi vom putea prelucra datele dvs. nu doar pentru a onora comenzile dvs., ci și pentru a vă informa ocazional despre promoţii şi oferte de servicii SC BIROU TRADUCERI SRL, prin poştă, telefon, e-mail, SMS. Vă puteţi opune oricând acestei prelucrări. Aveţi mai jos detaliile.
Dacă vă exprimaţi acordul în acest sens, puteţi beneficia de ofertele noastre şi prin e-mail, poştă, telefon, SMS. Vă puteti răzgândi şi vă puteţi retrage acordul oricând.
Dacă nu solicitați/achiziţionaţi servicii furnizate de SC BIROU TRADUCERI SRL, noi vom putea trimite comunicări comerciale către dvs. doar pe baza consimţământului dvs. (la cerere). Ofertele vor fi trimise ocazional prin e-mail, poştă, telefon, SMS, în funcţie de canalul dvs. preferat prin care solicitați/cumpăraţi servicii. Dvs. vă puteţi răzgândi şi vă puteţi retrage oricând orice acord pe care l-aţi dat pentru primirea de oferte şi comunicări comerciale ale noastre sau ale partenerilor. Prelucrarea datelor anterior retragerii acordului va rămâne valabilă. Vă informăm că va exista un interval rezonabil de care noi avem nevoie pentru a îndeplini toate formalităţile pentru ca retragerea acordului să fie efectivă.
Dacă nu aveţi calitatea de client (cumpărător) şi vă abonaţi la noutăţile noastre, la fiecare comunicare vă informăm şi despre un mod facil de dezabonare.
Pentru a primi comunicări comerciale electronice (e-mail, telefon), este necesar să aveţi vârsta peste 16 ani.

10. DATE ŞI INFORMAŢII COLECTATE PRIN INTERMEDIUL COOKIES

Pentru buna funcţionare a site-urilor, platformelor noastre, pentru a asigura protecţia împotriva fraudelor, pentru statistici cu privire la vizitatori, pentru oferirea de experienţe personalizate de navigare, putem colecta, prin intermediul cookies, informaţii despre durata vizitei, anunţuri, produse accesate sau căutate, locul de unde accesați site-ul nostru, paginile, aplicaţiile web vizitate... Cu privire la acestea vă rugăm să consultaţi politica noastră de cookies în care aveţi toate informaţiile despre cum vă puteţi dvs. seta modul de navigare pe internet, utilizarea cookies etc.

11. TEMEIURILE ŞI SCOPURILE PENTRU CARE NOI PRELUCRĂM DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL. DURATA PRELUCRĂRII

Datele Dvs. personale sunt prelucrate de noi cu respectarea prevederilor Regulamentului Uniunii Europene nr. 679/2016 (GDPR) în următoarele temeiuri, pentru următoarele scopuri şi pentru următoarele durate:

 • În temeiul executării unui contract. Pentru îndeplinirea obligaţiilor contractuale (cumpărarea de servicii de la noi implică încheierea unui contract în baza căruia noi avem obligaţii de furnizare, evaluare, rezolvare a reclamaţiilor etc.), noi prelucrăm datele dvs. în vederea îndeplinirii tuturor acestor obligaţii contractuale. În acest scop vom prelucra datele până la expirarea perioadei în care avem de îndeplinit acele obligaţii şi a perioadei de prescripţie. Scopurile sunt: furnizare servicii, prelucrare reclamaţii, menţinerea legăturii cu dvs. cu privire la stadiul comenzii, păstrarea legăturii cu dvs. cu privire la orice aspect legat direct sau indirect de contract. De asemenea, putem face oferte publice de premiere sau lansare de promoţii, concursuri etc. În acest caz, vom prelucra datele dvs. cu caracter personal pe care alegeţi să ni le comunicaţi, inclusiv fotografii pentru a putea îndeplini obligaţiile asumate faţă de dvs. cum ar fi organizarea concursului, evenimentului, promoţiei, tragerii la sorţi etc. Vom prelucra datele dvs. în acest scop până la expirarea obligaţiilor noastre contractuale şi, în continuare, până la expirarea termenelor de prescripţie în care dvs. aţi putea contesta modul în care ne-am îndeplinit obligaţiile. 
 • În temeiul îndeplinirii unei obligaţii legale prevăzute de legislaţia românească privind ţinerea contabilităţii, arhivarea, protecţia consumatorilor, comunicările comerciale, a reţinerii impozitelor pentru premii, a dovezii respectării desfăşurării unor jocuri, concursuri etc. Datele pe care le prelucram în vederea unor reguli privind organizarea unor jocuri, promoţii etc. În acest temei şi cu aceste scopuri vom prelucra datele cu caracter personal până la expirarea perioadei pentru care legile aplicabile stabilesc în sarcina noastră respectivele obligaţii; - În temeiul interesului nostru legitim în scop de realizare statistici şi marketing, promovare pentru clienţii care achiziţionează servicii marca SC BIROU TRADUCERI SRL: pentru a adapta ofertele noastre promoţionale şi comunicările comerciale intereselor şi preferinţelor clienţilor noştri, pentru a ne asigura de buna funcţionare a paginii noastre de Internet, a aplicaţiilor noastre, pentru a putea organiza evenimente, promoţii, concursuri, pentru a monitoriza paginile noastre web şi aplicaţiile noastre, pentru a oferi informaţii personalizate, pentru a menţine legătura cu dvs. etc. Prelucrarea datelor în interes legitim se realizează atât timp cât acest interes există. Un alt scop în care utilizăm date în interesul nostru legitim vizează analizarea şi îmbunătățirea serviciilor şi comunicării noastre către dvs.
 • Noi vă solicitam consimţământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, în special dacă nu sunteţi client (nu aţi achiziţionat servicii marca SC BIROU TRADUCERI SRL), dar doriţi să vă creaţi un cont, să vă abonaţi la noutăţi etc. Prelucrarea datelor dvs. personale în baza consimţământului dvs. se va realiza atât timp cât noi avem acest consimţământ.

 

12. DREPTURILE PE CARE LE AVEŢI ÎN CALITATE DE PERSOANE ALE CĂROR DATE CU CARACTER PERSONAL SUNT PRELUCRATE

Ca persoană fizică - ale cărei date cu caracter personal le prelucrăm - aveţi următoarele drepturi, în funcţie de situaţia particulară în care vă aflaţi:

 • Dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea datelor;
 • Dreptul de a avea acces la date, adică dreptul de a obține din partea operatorului, la cerere, o confirmare dacă se prelucrează sau nu date cu caracter personal, datele care sunt prelucrate şi informații despre prelucrare;
 • Dreptul de a solicita rectificarea datelor cu caracter personal inexacte sau completarea datelor incomplete;
 • Dreptul de a obține din partea operatorului ștergerea datelor cu caracter personal care vă privesc;
 • Dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. cu caracter personal. Exercitarea acestui drept nu afectează prelucrările anterioare;
 • Dreptul de a vă retrage oricând consimțământul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal atunci când prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează pe baza consimțământului. Retragerea consimțământului nu aduce atingere prelucrărilor anterioare;
 • Dreptul de a depune plângere către autoritatea de protecția datelor personale (ANSDCP);
 • Aveți și dreptul de portabilitate a datelor adică de a primi datele cu caracter personal furnizate, structurat, într-un format care poate fi citit automat, inclusiv posibilitatea ca datele să fie transferate unui alt operator.

 

13. CUM NE PUTEŢI CONTACTA CU PRIVIRE LA DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL

Ne puteţi contacta oricând cu privire la datele dvs. cu caracter personal prin e-mail, la adresa traduceri.legalizate@gmail.com.
Puteţi exercita oricare dintre drepturile menţionate mai sus gratuit, prin cerere scrisă şi semnată, transmisă la datele de contact de mai sus. Putem să vă contactăm pentru verificarea identităţii.

14. OBLIGAŢIILE CARE NE REVIN. DESTINATARII DATELOR DVS. CU CARACTER PERSONAL

Ne luăm angajamentul să respectăm cu stricteţe obligaţiile care ne revin de a păstra integritatea, securitatea şi confidenţialitatea datelor pe care ni le încredinţaţi şi să le utilizăm numai în scopurile declarate.
Vom comunica datele dvs. doar societăţilor din grupul SC BIROU TRADUCERI SRL care ne prestează servicii sau altor furnizori de încredere care respectă şi ei niveluri adecvate de protecţie. În acest sens vom comunica date prestatorilor noştri de servicii pentru printări/transmiteri de oferte, livrări, expedieri oferte comerciale, arhivare, facturare, procesare comenzi, procesare facturi, marketing, servicii juridice, contabile, de publicitate, consultanţă şi alte servicii similare. Prestatorii noştri de servicii și-au asumat față de noi obligația de păstrare a confidențialialitații și securității datelor.

15. ACTUALIZAREA POLITICII NOASTRE PRIVIND DATELE CU CARACTER PERSONAL

Vă rugăm să consultați periodic politica noastră cu privire la datele personale, pe www.iels.ro. Vom face actualizări periodice.

Calendar cursuri

Parteneri

Birou Traduceri