Beneficiază de un CADOU

Primește CADOU o lecție demo gratuită, online, adaptată nivelului tau de cunoștințe.


Franceză: Online

Vreți să învățați franceza, dar nu puteți veni la sediul nostru? Acest lucru nu constituie un impediment.

Venim noi în sprijinul dumneavoastră și vă punem la dispoziție varianta cursurilor online, pe care le puteți frecventa de oriunde vă aflați

Spre deosebire de conceptul clasic de curs online, care presupunea simpla consultare a materialelor didactice și rezolvarea testelor tip încarcate pe o platformă de studiu, cursurile noastre online sunt interactive, profesorul fiind prezent în fața cursanților, oferind explicații și feedback în timp real și încurajând comunicarea cursanților.  

Fie că alegeți să utilizați platforma Skype, fie că optați pentru platforma noastră dedicată de e-Learning, experiența învățării va fi la fel de ușoară și vă veți simți ca și când ați fi în aceeași sală de curs cu profesorul.

În plus, și în cazul cursurilor online, puteți alege varianta de predare 1 la 1 sau varianta cursurilor de grupă.

Franceza pentru medici și asistenți medicali 

Școala de limbi străine IELS are un program de studiu special dedicat medicilor și asistenților medicali care intenționează să profeseze în spitale și clinici medicale private din Franța și Belgia.

În acest scop, punem la dispoziția cursanților noștri inclusiv profesori vorbitori nativi (de origine franceză), pentru facilitarea comunicării și deprinderea limbajului specific domeniului medical.

Tot ce trebuie să faceți pentru a vă înscrie la cursurile noastre online de limba franceză este să completați formularul de mai jos sau să ne contactați telefonic.


 

 

Calendar cursuri

Parteneri

Birou Traduceri