Beneficiază de un CADOU

Primește CADOU o lecție demo gratuită, online, adaptată nivelului tau de cunoștințe.


Engleză - La clasă

 

Cursurile la clasă, în regim de grupă, care se organizează la centrul de limbi străine IELS sunt concepute astfel încât să asigure o retenție optimă și rapidă a informațiilor și să încurajeze dialogul între participanți înca de la primele lecții.

Grupele sunt alcătuite dintr-un număr maxim de 6 cursanți, tocmai pentru a da posibilitatea fiecărui cursant să participe activ la activitațile și conversațiile organizate la fiecare lecție.

O grupă de studiu este omogenă, fiind alcătuita numai din cursanți cu același nivel de cunoștințe, care au fost testați în prealabil în acest scop, deoarece lucrăm aplicat pe nevoile curente ale cursanților și cu orientare spre rezultate.

În regim de grupă, un modul standard de curs se parcurge în 8 săptămâni, cu o frecvență de 2 ședințe/săptămână, timp în care se dau cel puțin 3 testări obligatorii, progresul este monitorizat în permanență, iar cursanții primesc feedback constant în ceea ce privește evoluția lor.

La finalul cursurilor, absolvenții școlii de limbi străine IELS primesc certificat de atestare a nivelului dobândit, a punctajului obținut pentru fiecare competență de limbă în parte și recomandări pentru etapele următoare de studiu. Numai cursanții care au îndeplinit cerințele obligatorii minime de prezență la cursuri și de punctaj minim obținut la testările intermediare și finale pot intra în posesia certificatului de absolvire.

Așa că, dacă îți dorești cu adevărat să înveți o limbă străină și ești hotărât să acționezi pentru viitorul tău, completează formularul de mai jos și înscrie-te acum la cursurile școlii de limbi străine IELS.


 

Calendar cursuri

Parteneri

Birou Traduceri