Beneficiază de un CADOU

Primește CADOU o lecție demo gratuită, online, adaptată nivelului tau de cunoștințe.


Testimoniale

"Aveam nevoie de pregătire intensivă la limba engleză, aceasta fiindu-mi necesară la actualul loc de muncă și, printr-o recomandare făcută de un prieten, am ajuns la școala de limbi străine IELS.
La început am fost puțin sceptică, dar, pe parcurs, m-a acaparat foarte mult modul de predare, acesta fiind unul foarte interactiv și eficient și am observat cât de mult mă ajută să înțeleg ușor materia predată. Simt că am evoluat foarte mult de când particip la cursuri. Profesoara este excepțională, înțelegătoare și foarte bine pregătită.
Ceea ce m-a surprins în mod plăcut a fost profesionalismul de care dânsa dă dovadă și condițiile excelente de care pot beneficia la centru.
Recomand cu căldură toate cursurile oferite de centrul de limbi străine IELS!"

Anca Jianu, Accenture

 

"Colaborarea cu firma dvs. s-a bazat, în general, pe cererile mele de "last minute", unde am apreciat efortul depus de a răspunde în cel mai scurt timp pentru servicii profesionale, prezentare impecabilă, comunicare și lucru intensiv, inclusiv în afara programului dvs. de lucru. Ne-a onorat faptul că, de fiecare dată, nu ați amânat cererea și ați acordat importanță maximă proiectelor noastre. De asemenea, tarifele aplicate au fost avantajoase pentru noi. Mulțumim pentru colaborare".

Claudia G., P&O Ferrymasters Ltd, Bucharest, Romania

"Colaborarea cu dumneavoastră a fost foarte bună, am fost foarte mulțumiți de calitatea serviciilor oferite, de înțelegerea și comunicativitatea excelentă de care ați dat dovadă încă de la începutul colaborării.

Un partener excelent! Profesorii sunt foarte bine pregătiți și flexibili la nevoile clienților, găsesc întotdeauna varianta cea mai convenabilă ambelor părți și nu spun niciodată:"NU!" :) Felicitări! Vă mulțumim!"

Luiza P., Pharma Serv International
 

 

Calendar cursuri

Parteneri

Birou Traduceri