Beneficiază de un CADOU

Primește CADOU o lecție demo gratuită, online, adaptată nivelului tau de cunoștințe.


Evaluare lingvistică

 

Școala de limbi străine IELS vine în ajutorul clienților săi, persoane juridice (companii), prin servicii de evaluare lingvistică (audit lingvistic) pentru personalul existent sau pentru viitorii angajați.

Evaluarea lingvistică urmărește stabilirea exactă a nivelului curent de cunoștințe de limbă străină, pe fiecare componentă în parte: înțelegere (ascultare, citire), vorbire (participare la conversație, redare discurs oral), scriere

Auditul lingvistic se poate desfășura chiar și cu profesori vorbitori nativi și, în funcție de preferințele solicitantului, poate avea loc la sediul clientului sau la sediul nostru.

În cazul testării candidaților în vederea angajării în cadrul unei companii, evaluarea lingvistică se poate desfășura și telefonic sau prin videoconferință, sub formă de interviuri generale și specializate.

Pentru a solicita o ofertă personalizată în acord cu nevoile specifice ale companiei dumneavoastră, vă rugam să completați formularul de mai jos sau să ne contactați direct prin e-mail sau telefonic.


Calendar cursuri

Parteneri

Birou Traduceri